Ga naar de inhoud

Vrijwilligerswerk

Bij de speelotheek werken alleen maar vrijwilligers. Zo kan jij voor weinig geld veel speelgoed bij ons lenen! Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom.

Wij zijn dringend opzoek naar mensen in de Liemers, dus in de omgeving van Duiven, Zevenaar en Westervoort, die het interessant vinden om bij de speelotheek te werken. Als vrijwilliger werk je minimaal twee dagen per maand (met uitzondering van vakanties) en je hebt geen ervaring nodig!

Interesse om vrijwilliger te worden? Klik hier.

  • Het natellen en controleren van speelgoed;
  • Het registeren, innemen en uitlenen van speelgoed;
  • Bijhouden en bedienen van het computersysteem;
  • Het schoonmaken van speelgoed;
  • Eventueel het repareren van kapotte spullen.

Zie je het wel zitten om wat extra werkzaamheden te doen als vrijwilliger? Dan is bijdragen aan het bestuur van de speelotheek ook een optie. Je kan je dan bijvoorbeeld bezighouden met de ledenadministratie of voorzitter worden van het bestuur.

Vrijwilliger, werken

Als vrijwilliger heb je ook een aantal extra voordelen. Vrijwilligers krijgen een gratis spelabonnement of korting op een abonnement naar keuze. Heb je (klein)kinderen? Dan mag je die meenemen tijdens het werken. Zo kan je kind, terwijl jij aan het werk bent, spelen met ons speelgoed.

Je aanmelden als vrijwilliger kan door bij ons langs te komen en te praten met de aanwezigen vrijwilligers. Daarnaast kan je ook een mail naar ons sturen. Wij nodigen je dan uit om langs te komen voor een gesprek.  

Stel ze gerust! Kom langs met je vragen of stuur ons een mailtje.