foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

We hebben kastenvol speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Ook voor (verjaardags)feestjes ben je hier aan het juiste adres. Met Speelotheek de Vlieger ben je nooit uitgefeest!

  

 

Originele themafeesten

 

Jouw feestje wordt onvergetelijk met de geweldige thema’s van de speelotheek: piraten, heksen en Hawaï. Alle thema’s zijn tot in de puntjes verzorgd. Je hebt hiermee een zeer compleet feest met o.a. spellen, verkleedkleren, serviesgoed en decoraties. Elk thema heeft een fantastisch ideeënboek met daarin opties voor uitnodigingen, traktaties, spellen en nog veel meer.

 

 

Het geven van een feestje was nog nooit zo leuk en makkelijk.

 

 

Piratenfeest

 

Het piratenfeest is geschikt voor stoere kinderen van 4 tot ongeveer 6 jaar. Verstuur je uitnodigingen in stijl met de flessenpost en tijdens je feestje waan je je een echte piraat door de mooie verkleedkleren (tien setjes). Je krijgt ook twee schatkisten te leen, met een echte goudschat erin. Leuk om te gebruiken tijdens een speurtocht. Spannende opdrachten voor de speurtocht vind je in het ideeënboek natuurlijk.

 

Heksenfeest

 

Durf jij te toveren en ben je niet bang voor vleermuizen en spinnen? Dan is een heksenfeest heel geschikt voor jou. Met hoeden, heksenjurken en toverstafjes… en de griezelige decoraties maken je themafeest helemaal af. Speel geheimzinnige heksenspelletjes en maak samen de lekkerste snacks. Leeftijdindicatie: circa 6-9 jaar.

 

 

Hawaïfeest

 

Een stralend en vrolijk strandfeest met je vrienden en vriendinnen. Wuivende palmen, kokosnoten en bloemenkettingen bepalen de sfeer. Met de leukste spellen en opdrachten voor binnen en buiten. Uiteraard met genoeg ideeën voor tropische hapjes en drankjes. Het Hawaïfeest is geschikt voor alle leeftijden.

  

 

Kosten en voorwaarden themafeesten

 

De kosten zijn per thema €20,- voor leden van de speelotheek en €25,- voor niet leden. Niet leden betalen een borg van €50,- (dit wordt terugbetaald als alles op tijd, compleet en schoon weer is ingeleverd). De spullen voor het themafeest neem je voor maximaal een week mee naar huis. Vooraf reserveren op datum is mogelijk en is gratis.

 

Meer informatie

 

Meer informatie over de mogelijkheden kun je krijgen in de speelotheek. Kom langs en vraag het aan een van onze vrijwilligers. Je kunt eerst de thema’s en mogelijkheden vrijblijvend bekijken voor je beslist om het te lenen.